Hier plaatsen wij allerhande artikelen en verwijzingen.

https://vloeren.allepaginas.nl/

https://vloeren.beginspot.nl/

https://vloeren.startnl.com/

Rozen M-Artin

Vloeren en beton

DE PERFECTE BASIS VOOR IEDER INTERIEUR!

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan is woonbeton het overwegen waard! Zeker als het een huishouden betreft met kinderen of huisdieren. Het is namelijk makkelijk in onderhoud, hygiënisch, warm en ook nog eens slijtvast. Daarnaast heeft het een zeer lange levensduur. Woonbeton heeft door de opbouw van zand en mineralen in de oppervlaktestructuur een stoere en levendige uitstraling. 


BETON CIRÉ

Béton Ciré is een watervaste cementgebonden stucmortel (fijn stucbeton), gekleurd met behulp van vloeibare pigmenten, met fijne korrel. Er zijn meer dan 60 kleuren mogelijk.

De mortel wordt verkregen door een mengsel van cement (grijs of wit) + een hars (bindmiddel). Béton Ciré heeft uitzonderlijk hechtende eigenschappen op het merendeel van de ondergronden. De eigenschappen maken het materiaal geschikt voor zowel vloeren, muren als werkbladen.

Deze is op te brengen in een gemiddelde dikte van 2 mm in 2 lagen, 1 tot max 1,5 mm per laagdikte, met behulp van een spaan. Geschikt als waterdichte of als decoratieve afwerking. Tevens toepasbaar in renovatieprojecten.